Плотове за маси

Филтър Покажи всички 22 резултата
Подереди по
Цена
Категории
Show Per Page
Product Meta
Error! No terms!

Плотовете за маси могат да бъдат изработени от различни видове материали,от дърво до метал и дори камък. Без значение дали правите нова маса или просто искате да подмените вече захабеният или изгнил плот на старата си маса, тук ще намерите богат избор от различни видове готови плотове за маса.

Защо да изберем плот за маса от DK Style?

Ние предлагаме богат избор от специално селектирани модели висококачествени плотове произведени от различни материали.При нас в DK Style ще намерите различни модели, дизайни и размери, които ще паснат на вашият стил и вкус.

Богат избор на плотове за маси от DK Style

Без значение дали сте почитител на класическото дърво, пдч или композитни материали, при нас ще намерите това което търсите, включително и термоустойчиви плотове за маса с готов размер. Лесна за монтаж на оснавата която сте избрали или тази която вече имате

Плотове за маси на достъпни цени от DK Style

При нас ще намерите, плота който търсите на конкурентна цена с бърза доставка. Без значение дали искате плот от масивно дърво или такъв от друг материал,ние от DK Style сме уверени, че ще намерите перфектният за вас плот на най-конкурентната цена в нашият каталог.