Основи за маси

Филтър Покажи 1 - 24 от 73 резултата
Подереди по
Цена
Категории
Show Per Page
Product Meta
Error! No terms!

Основите за маси могат да бъдат дървени или метални, без значение кой материал изберете и двата вида са направени да държат плота стабилно, какъв вид ще изберете е въпрос на естетика. Ако правите нова маса или просто искате да смените основата на старата, тук сте на правилното място.

Защо да изберем основа за маса от DK Style?

Ние предлагаме богат избор от специално селектирани модели висококачествени основи за маси произведени от различни материали.При нас в DK Style ще намерите различни модели, дизайни и размери, които ще паснат на вашият дизайн, стил и вкус.

Богат избор на основи за маси от DK Style

Почитител сте на класическото дърво, при нас ще намерите това което търсите. Разполагаме с богата гама от дървени основи за маси както и с по-пълна гама от метални и алуминиеви крака. Лесни за монтаж към плота който сте избрали или този с който разполагате.

Основи за маси на достъпни цени от DK Style

При нас можете да откриете, основата за маса който търсите на конкурентна цена с бърза доставка. Без значение дали искате основа от масивно дърво или такава от друг материал,ние от DK Style сме селектирали богата гама от продукти така, че да намерите перфектната за вас основа, на най-конкурентната цена в нашия каталог.