Дървени маси

Филтър Покажи 1 - 24 от 167 резултата
Подереди по
Цена
Категории
Show Per Page
Product Meta
Error! No terms!

Дървените маси са едни от най-често срещани мебели, които можете да намерите в повечето домове. В трапезарията или в хола, всеки има такава маса в дома си. Дървените маси са красиви, стилни и носят естетическа завършеност на интериора. Ако търсите нова маса за вашият дом, тук сте на правилното място.

Защо да изберете дървена маса от DK Style

Нашите дървени маси изключително здрави и надеждни. Всяка маса, която предлагаме, е изключително издръжлива. Подсигурили сме това чрез използване на най-качествините материали и спазване на всички изисквания при производството. За това нашите маси са популярен избор сред купувачите.

Голямо разнообразие от дървени маси в DK Style

Ние от DK Style сме се постарали да ви предложим изключително голям избор, за да сме сигурни, че ще намерите масата, която да перфектно да пасне на вашият интериор. От класически и опростен дизайн до модерни и дизайнерски форми. Може би можете да изберете ярки и смели цветове, за да придадете на стаята и дома си различен вид или винаги можете да изберете неутрални цветове, които да се съчетаят с останалите предмети от къщата ви. Всяка дървена маса, която продаваме, е направена от качествено дърво. Плотове са изработени от дървен материал от висок клас, доставен от утвърдени доставчици с устойчиви методи.

Дървени маси на достъпни цени в DK Style

Ние предлагаме дървени маси на цени, които всеки може да си позволи. Нашият ценови диапазон варира значително в зависимост от размера, дизайна и вида на масата. Всички наши продукти се предлагат с доставка и страхотно обслужване. Ако имате допълнителните въпроси относно даден продукт, се свържете с наш сътрудник.