Бар столове

Филтър Покажи 1 - 24 от 145 резултата
Подереди по
Цена
Категории
Show Per Page
Product Meta
Error! No terms!

Бар столовете са наистина често срещано обзавеждане в баровете и ресторантите. Но в днешно време много хора правят стационарни бар плотове в домовете си, за да отделят кухнята от хола или пък го правят с бар маса, така че бар столовете са чудесно и стилно допълнение към този вид помещения.

Защо да изберете бар столове от DK Style

Ние предлагаме изключително богата селекция от бар столове, за да можем да задоволим всеки вкус и стил. Те са произведени от висококачествени материали, за да осигурят най-доброто преживяване и комфорт за вас и вашите гости.
Бар столовете също могат да бъдат идеално допълнение към вашите вашата градина в съчетание с правилната бар маса.

Голямо разнообразие от бар столове в DK Style

Нашето огромно разнообразие от бар столове е достатъчно, за да отговори на всички ваши нужди и очаквания, докато високото им качество може само да ви направи сигурни в издържливостта им за години напред.

Бар столове на достъпни цени в DK Style

Цените на нашите бар столове варират значително в зависимост от стила и дизайна който бихте искали да имате. Но всички те са на разумни цени, така че да са оптимални за всеки бюджет.Може да направите поръчка от нашия електронен магазин, като тя се изпълнява със срок за доставка от 5 до 15 дни при наличност. За тези които са внос, доставката се изпълнява от 25 до 30 дни