Нощни шкафчета

Когато става въпрос за обзавеждане на спално помещение, трябва да обърнете внимание на всеки детайл. Все пак това е най-съкровеното място във вашия дом и ние, от DK Style, сме готови да се включим с приятни и свежи предложения, които да превърнат вашата спалня в уютно и приветливо кътче. Като заговорихме за детайли, няма как да не споменем нощното шкафче – малък по размери мебел, но с голяма важност.

Нощното шкафче е онази част от вашата спалня, която допринася за топлината и уюта. Това е местенцето, което ви дава възможност да оставите своя отпечатък в стаята: било то с будилника, който всяка сутрин ще ви напомня, че всеки ден е ново начало; с книгата, която сте чели вечерта преди да заспите; или с рамките със снимки на любимите ви хора, които ви карат да се чувствате щастливи.

Защо да изберем нощни шкафчета от DK Style

Мебелите, които предлагаме, са част от творенията на водещи европейски дизайнери и производители. Богатото разнообразие от продукти позволява на вас, нашите клиенти, да развихрите въображението си и да скочите в света на дизайна, като обзаведете дома си спрямо вашите изисквания, вкус и естетика, към които се стремите. Нощните шкафчета, които предлагаме в нашия магазин, могат да се впишат във всяка ваша идея.

Освен голямото разнообразие, което предлагаме, за нас е важно шкафчетата, които ще красят дома ви, да са изработени от качествени и доказали се във времето материали.

Огромно разнообразие от нощни шкафчета

Търсите нестандартни нощни шкафчета с разчупен и модерен дизайн, които да отговорят на най-смелите ви идеи? Или пък сте почитатели на класически и изчистени ретро дизайни, които да ви дадат усещане за аристократичност и изтънченост? Може би просто искате стандартни шкафчета от дърво или шкафчета от дъб? Разгледайте внимателно подбраната селекция от модели на нощни шкафчета, които се различават по големина, височина, материал на изработка, цветова гама и брой чекмеджета, след което направете своя избор спрямо изискванията и идеите, които имате.

Различни видове нестандартни нощни шкафчета

За изработката на всяко нощно шкафче се използват висококачествени материали, които умело да издържат на отпечатъците на времето. Масивно дърво, дървен орех, масивна акациева дървесина, дъб сонома, всякакви разновидности на меламин (подплати, хартия), ПДЧ плоскости и метал са само част от материалите, от които са изработени нощните шкафчета, които са част от селекцията на DK Style.

Помислили сме и за ценителите на уникалното и неповторимото. Сред колекцията ни от нестандартни нощни шкафчета може да изберете и от ръчно изработени такива. На всяко едно ръчно изработено шкафче се отделя изключително внимание към детайла, което прави продукта оригинален и неповторим. Разбира се, тук също няма компромис с качеството – използват се висококачествени, устойчиви материали от масивно дърво, за да могат шкафчетата да имат дълъг и безпроблемен живот.

В каталога може да откриете и страхотни тоалетки с огледала, със или без табуретки, които могат да бъдат допълнение към цялостното излъчване на вашата спалня. Те са изработени от дърво в изчистен класически дизайн, който допълнително може да повлияе на настроението на дамите и да ги накара да се почувстват незабравимо. Тоалетките разполагат с достатъчно големи плоскости, които могат да бъдат аранжирани по всякакви начини.

Нощни шкафчета – цена и качество от DK Style

Както вече споменахме, качеството, което предоставяме на вас, нашите клиенти, е изключително важно за нас. Също толкова важно е и че цените на нашите продукти са изцяло съобразени с българския пазар.

Без значение дали искате стандартно нощно шкафче с чекмеджета, класическо нощно шкафче от чам или нощно шкафче от дъб сонома – вие можете да разчитате на нас за добра цена.

Богатото разнообразие, гарантираната качествена изработка, добрите условия и бързата доставка са само част от причините, заради които си заслужава да поръчате от нас.