Двулицеви матраци

Двулицевите матраци стават все по-популярни, тъй като имат много предимства. Двулицевите матраци могат да се обръщат, като това допълнително удължава живота на вашия матрак.

Двулицевите матраци обикновено се изработват с мека страна за спане през зимата и твърда страна за спане през лятото. Твърдата сърцевина на матрака ви поддържа през нощта, докато мекият горен слой ви предпазва тялото ви от натиск.

Защо да изберете двулицев матрак от DK Style?

Двулицевите матраци от DK Style могат да бъдат поръчани в различни размери. Ние предлагаме удобни двулицеви матраци, които имат няколко слоя, за да осигурят качество и дълъг живот.

Нашите двулицеви матраци са изработени от мемори пяна за подсилена плътност, а също така правят чудесен избор, ако се върнете или проблеми с поддръжката ви засягат. Нашият матрак се предлага както в 100% полиуретан – комфортна пяна, така и в 100% мемори пяна – първокласни пяни, които осигуряват най-добрата комбинация от мекота и подкрепа.

Огромно разнообразие от двулицеви матраци от DK Style

Ние предлагаме огромно разнообразие от двулицеви матраци, които могат да бъдат поръчани в различни размери. Меки и твърди, къси и дълги, за единично легло или за спалня, с комфортна пяна или мемори пяна

Колкото по-твърда е мемори пяната, толкова по-трайна е тя. Сърцевината на всички матраци с мемори пяна от DK Style, е разработена с висококачествен антиалергичен полиуретан. Той осигурява дълъг живот и поддръжка на оригиналната форма на матрака.

Двулицеви матраци на разумни цени

Ние предлагаме двулицеви матраци на достъпни цени, които да отговарят на всеки бюджет. Разполагаме с двулицеви матраци с най-добро качество на изгодни цени. Бърза доставка в рамките на 2 седмици. Поръчайте вашият двулицев матрак от DK Style сега!