Трапезни столове

Споделеното време със семейството сутрин на закуска или вечер на вечеря е може би най-приятната част от всяко ежедневие. За да са още по-уютни тези моменти, добре е да помислите за интериора на вашата трапезария. И нека познаем – трапезната маса е първото нещо, което идва в съзнанието ви, когато си помислите за обзавеждане на една трапезария. Да, присъствието ѝ е абсолютна необходимост, но нещо също толкова важно, от което всъщност зависи и вашият комфорт, са качествените трапезни столове.

Ето защо ние сме готови да ви очароваме с грижливо подбрана селекция от трапезни столове, които не само ще се впишат в дизайна на вашето помещение, но и ще ви радват с години. Разходете се из нашите предложения и изберете най-подходящите трапезни столове спрямо вашите изисквания.

Защо да изберем трапезни столове от DK Style

Стараем се да улесним процеса на обзавеждане на вашия дом и той да е не просто досадно задължение, а истинско удоволствие, което накрая да ви донесе вътрешно удовлетворение от добре свършената работа. За да ви предоставим множество разнообразни, но същевременно качествени модели трапезни столове, ние, от DK Style, работим с творенията на водещи европейски дизайнери и производители.

За нас е важно да отговорим дори на най-смелите ви дизайнерски идеи, затова в каталога на DK Style ще откриете столове в различни стилове на изработка – от класически дървени модели до по-луксозни трапезни столове, които се отличават с модерен дизайн и неподръжаема изисканост.

Огромно разнообразие от трапезни столове

Независимо дали търсите трапезни столове с висока облегалка, или столове с подлакътници за ръце, най-важното е да изберете мебел с добра симетрия, удобна седалка и добра конструкция. Точно такива са и предложенията, които ще откриете в DK Style. Помислили сме за всеки вкус и за всяка дизайнерска приумица, която можете да имате.

При нас можете да откриете модели със здрава и качества изработка, но с дизайни, препращащи към миналото. Те са изключително подходящи за почитателите на урбан стила, като също могат да се впишат и в други типове пространства. А ако искате да подчертаете връзката с природата и във вашата трапезария, можете да заложите на трапезни столове, изработени от дърво.

За любителите на модерните и разчупени дизайни сме подготвили и меки кресла, които да ви носят комфорт по време на всяко хапване. Омекотените седалки на тези луксозни трапезни столове позволяват дългосрочна ежедневна употреба, без да се притеснявате, че ще изпитате дискомфорт.

Различни видове трапезни столове

Ключово при избора на комплект от трапезни столове са тяхната здравина и удобството при всекидневна продължителна употреба. Затова от значение са и материалите, които са използвани за изработката на продуктите. Ние сме на мнение, че с качеството компромис не трябва да има. Поради тази причина селекцията от трапезни столове е внимателно подбрана, за да отговаря на високите стандарти, които имаме в това отношение.

Основните материали, от които са изработени продуктите, са алуминий и здраво дърво. Дървените ни предложения се различават и по вида и цветовете на дървото, като цвят сонома и цвят орех са сред най-търсените и желаните, просто защото могат да се впишат в интериора на всяко помещение. Изберете луксозни трапезни столове с тапицерия от висококачествена кадифена тъкан, които не само ще се отличават със стил, но и ще обгръщат тялото ви в мекота и удобство.

Трапезни столове на изгодни цени от DK Style

Пазарувайки от DK Style, вие получавате безкомпромисно качество на цени, адекватни за българския пазар. В каталога можете да откриете както по-луксозни трапезни столове, така и по-бюджетни варианти. Качеството, удобството и здравината, а също и бързата доставка, са гарантирани, без значение какъв е вашият бюджет.