Трапезни маси

Трапезарията е мястото, на което прекарвате най-хубавите и приятни часове от деня – тези със семейството и приятелите – бързите закуски сутрин преди работа, дългите вечери, в които се наслаждавате на приятни разговори с любими хора, съпроводени от вкусна храна и свежи напитки. Като всяка друга стая, трапезарията също се нуждае от подбрани с любов мебели, които да внасят настроение и цвят във вашето ежедневие.

Изборът на трапезна маса е ключов при обзавеждането на вашата трапезария или кухня. Той може да промени изцяло излъчването и облика на стаята, превръщайки я от скучно и семпло местенце в уютно, топло и хармонично такова, където храненето и комуникацията с близките са истинско удоволствие.

Ние, от DK Style, ви предлагаме голям асортимент от трапезни маси, за да можете да откриете перфектната за нуждите на вашия дом. Разходете се между нашите предложение и изберете най-подходящата трапезна маса за вас.

Защо да изберем трапезни маси от DK Style

Мебелите, които DK Style предлага, са част от творенията на водещи европейски дизайнери и производители. Стараем се селекцията от артикули, които можете да намерите в нашия магазин, да отговаря на всичките ви нужди и на най-щурите ви дизайнерски хрумвания и идеи.

Избирайки нашите трапезни маси, вие залагате на качествена изработка и здравина, които ще ви осигурят достатъчна сигурност, че да посрещате гости и да прекарвате дълги часове около трапезата, отрупана с прекрасно аранжирани ястия, години напред.

Огромно разнообразие от трапезни маси

Независимо дали разполагате с голяма трапезария, която трябва да обзаведете, или с малка кокетна кухня, на която предстои да изберете последния завършек – трапезната маса – ние, от DK Style, сме готови да съдействаме и да ви предложим точно това, от което имате нужда.
Предлагаме огромно разнообразие от маси за хранене, които се открояват с примамливи и модерни визии, подходящи за по-иновативните и насочени към съвременни дизайни клиенти. За традиционалистите сме подготвили артикули с класическо излъчване, което да изпълни душите им с радост и топлина.
Може да изберете трапезните си маси по функционалност, цветова комбинация, материал на изработка, големина и форма. За да спестите време при избора на маса, предварително измерете пространството, с което разполагате, и обмислете маса в каква форма би била най-подходяща за вашата бъдеща трапезария. Помислете и дали наличието на разтегателен механизъм е необходимо условие, с което трябва да се съобразите.

Различни видове трапезни маси

Здравината на мебелите, които предлагаме, е от ключово значение за нас, затова и всяка маса, която ще откриете на нашия сайт, е изработена от висококачествени материали. При изработката се използват метал, стомана, масивно дърво (дъб, бук, акация), фурнирована дървесина, термозакалено стъкло, МДФ плоскости и керамика.

Чудесни варианти за семействата с малки деца са нашите предложения за кръгли трапезни маси, отличаващи се с всякакви модерни и класически дизайни. Липсата на ръбове гарантира безопасност за мъниците и спокойствие за възрастните. Някои от моделите в каталога са ръчно изработени, което ги прави перфектен избор за хора, които ценят уникалността и неповторимостта.

Голяма част от масите са с модерен и разчупен дизайн, вдъхновен от природата. Това дава усещане за спокойствие и заземяване, т.нар. граундинг, което помага за подобряване на връзката човек-природа дори и да се намирате в големия град.

Освен гореспоменатите ни опции, при нас можете да откриете и стъклени трапезни маси с динамичен, но все пак универсален дизайн, както и малки трапезни маси, идеални за по-ограничени пространства.

Трапезни маси на изгодни цени от DK Style

Ние внасяме голяма част от нашето обзавеждане, като това ни позволява да гарантираме качество, бърза доставка и конкурентни цени, изцяло съобразени с българския пазар.

А когато става дума за цените на нашите трапезни маси, без значение дали говорим за красива стъклена трапезна маса, кръгла трапезна маса или малка трапезна маса, вие можете да бъдете сигурни, че ще ги откриете на достъпни такива.

Независимо дали се стремите към индустриален и модерен стил, или пък сте привърженици на класическата визия, очаровайте себе си и вашите гости с качество и красив дизайн с една красива трапезна маса от DK Style.