Бюфети

Бюфет не е просто една красиво звучаща дума. Бюфетите са това, което може да отличи всеки дом и му даде чувство за изтънченост и автентичност. Не можете да оцените всички ползи, които можете да извлечете от един кухненски бюфет, ако не разполагате с такъв у дома. Това е перфектната комбинация от мебел, която подчертава естетиката на едно пространство, и същевременно с това позволява складирането на всякакви домакински уреди, посуди и всичко, за което се сетите.

За да изберете нещо наистина красиво и качествено, което ще ви върши работа, разгледайте предложенията за бюфети от DK Style. Вложили сме сърце и душа, за да подберем селекция от бюфети за кухня и трапезария, които да ви служат дълго без да ви разочароват. Уверете се в това сами!

Защо да изберем бюфет за кухня от DK Style

Стараем се да се впишем в стандартите на всяка дизайнерска приумица, която може да ви хрумне, затова в нашия сайт ще откриете бюфети, изработени от различни материали, и във всякакви стилове. Ако само за момент оставим настрана функционалността на един бюфет и се фокусираме единствено върху неговото излъчване, то смело можем да кажем, че той има способността да бъде последен завършек на всяка кухня, трапезария или хол. Независимо дали се стремите към класическа визия на вашето помещение, или търсите нещо смело и разчупено, със сигурност ще го откриете в DK Style.

За изработката на мебелите, които внасяме, се доверяваме на водещи европейски дизайнери и производители, които добре познават новите тенденции на пазара и успешно ги имплементират в изработката на творенията си.

Огромно разнообразие от бюфети

А сега нека се върнем на функционалността – това да разполагате с кухненски бюфети е голямо удобство за всяко домакинство. Защо ли? Най-вече заради допълнителното място за съхранение под формата на шкафове, рафтове или чекмеджета. А най-хубавото е, че можете да оставите отпечатък от себе си, като декорирате горния плот както пожелаете – наредете снимки в рамки на любимите ви хора или колекцията си от книги, сложете ваза с прясно набрани цветя или пък поставете красива картина, закупена от екзотична дестинация, а защо не и такава, която вие сами сте нарисували – избора оставяме на вас!

При нас можете да откриете разнообразие от бюфети, отличаващи се както с функционалност, така и с неподправен и красив дизайн. За почитателите на винтидж стила, имаме красиви старинно изглеждащи кухненски бюфети, които ще ви пренесат в отминали епохи. А любителите на разчупения и модернистичен стил, могат да открият свежи и разчупени дизайни на бюфети в различни цветови комбинации.

Различни видове бюфети за кухня

Всички бюфети в DK Style са изработени от висококачествени материали, които умело да издържат на всички отпечатъци на времето. Повечето бюфети са направени от метал и меламин. В каталога обаче ще откриете и ръчно изработени бюфети за кухня и трапезария, за които се използва масивно и естествено дърво.

Един ръчно изработен кухненски бюфет може да бъде незабравим подарък за всеки ценител на уникалното и неповторимото. Независимо дали в него ще съхранявате част от по-рядко използваните посуди, или пък различни покривки за вашата трапезна маса, вашият бюфет несъмнено ще помогне на помещението ви да има една завършена и незабравима визия, която ще се запечата в съзнанието на всеки ваш гост.

Кухненски бюфети на изгодни цени от DK Style

Бюфети за кухня – цени, неподправено качество, необикновен дизайн и бърза доставка от DK Style. В каталога ще откриете бюфети в различна, но все пак достъпна, ценова гама – изберете този, който най-добре ще се съчетае с вашия интериор и спрямо бюджета, с който разполагате.

Изберете най-доброто за вас от DK Style още днес!