Бар столове с амортисьор

Стоенето в кухнята на неудобен стол може да стане уморително и неудобно, особено ако ви се налага да го правите продължително. Ето защо DK Style предлага бар столове с амортисьори на краката. Резултатът е стабилен  и удобен бар стол, който ви позволява да стоите толкова дълго, колкото ви е необходимо, без никакви проблеми. Без да се притеснявате за болки в гърба и кръста.

Защо да изберете бар столове с амортисьори от DK стил?

Отговорът защо бихте искали да изберете бар столове с амортисьори се крие в специалната зона на комфорт между облегалката, седалката и механизма, който се намира под седалката. Амортисьорът ще поеме по-голямата част от движението ви през деня. Това означава, че не е нужно да обръщате допълнително внимание, докато стоите в кухнята, дори и в дълъг ден.

Голямо разнообразие от бар столове с амортисьори от DK Style

Широкият избор от различни бар столове с амортисьори, които предлагаме, предлага по нещо за всеки. Те имат класическа и по-модерна визия. Облегалките и седалките са проектирани в много различни варианти, което означава, че ще се поберат както в класически, така и в съвременни кухни.

Бар столове с амортисьори на разумни цени от DK стил

Столовете с амортисьори се предлагат в широк ценови диапазон. Има табуретка за всеки, независимо колко искате да похарчите. Така че независимо дали търсите евтин бар стол с амортисьори или скъп, ние имаме подходящия за вас. Разгледайте каталога на DK Style и намерете най-добрия пакет за вас.