Бар маси

Нашите бар маси са идеалният избор за всяко пространство, което се нуждае от елегантен и модерен външен вид. Тези красиви маси предоставят достатъчно място за напитки, предястия или други билети за партита. Те са в центъра на всяко събирание! Изградени са, за да издържат, със здрави метални крака и траен дървен плот. Лесен за транспортиране и съхранение. Те могат да съответстват на всеки стил на декориране, така че са чудесни за използване у дома или в офиса. За домашна обстановка изберете по-небрежен декор.

 

Защо да изберете бар маси от DK Style?

Нашите бар маси се предлагат в голямо разнообразие от стилове, така че можете да намерите такъв, който да отговаря на вашия стил и нужди. Изберете от традиционното ни покритие от дърво или намерете такова, което има по-модерни линии и акценти. Лесно е да намерите желания от вас вид с различни цветове, шарки и дизайн.

Нашите бар маси идеално пасват с много от нашите бар столове. Нека всичките ви гости да седят на подобна височина, давайки им страхотна гледка към храната, която сте приготвили, и декорациите, които имате на показ.

Голямо разнообразие от бар маси от DK Style

Ние предлагаме огромно разнообразие от бар маси, така че е лесно да намерите такава, която отговаря на вашите нужди и стил. Някои от тях са мултифункционални, което ги прави идеалният избор за партита, приеми и др. Други са просто чудесни за уютна нощ в уединение.

Бар маси на разумни цени от DK Style

Ние предлагаме бар маси на разумни цени, така че можете да намерите такава, която отговаря на вашия бюджет. Нашите бар маси са популярен избор и предлагат практични и стилни опции за всяко домакинство или бизнес.

Пазарувайте сега, за да намерите идеалната си бар маса! Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.