Мебели за хол

 

Обикновено най-приятното време прекарвате с хората, които обичате. В много домакинства холът служи като основно място, където всички се събират. В тази стая гледате телевизия, играете с децата, посрешате своите скъпи приятели и близки и се наслаждавате на всички онези весели празнични моменти.

Точно поради тази причина, влизайки в дневната, трябва да се чувствате уютно и комфортно. Ако това не се случва, означава че е време за малко преустройство. Разбира се, цветът на стените и цялостното оформление на стаята оказват значително влияние върху вида и усещането на пространството, но най-голямо въздействие имат мебелите в хола.В DK Style ние разбираме необходимостта от индивидуалност при избора на мебели за хол, така че предлагаме богат избор. Ние разполагаме с цялостна гама от холно обзавеждане, включително мека мебел, секции, маси, стойки за телевизори.

Защо да изберем мебели за хол от DK Style

Създайте идеалното убежище за цялото това ценно време, като пазарувате мебели за хол от DK Style. Разнообразие от дизайн и стилове, обхващащи от официални и традиционни до модерни. Ще намерите вдъхновение за проектиране на интериор, който улавя уникалния характер на вашия дом. Всички наши мебели за хол се отличават със своята забележителна красота и ние се гордеем, че предлагаме широка гама от стилове, които ще допълнят всеки дом. 

Продуктовата ни гама се придържа към най-новите тенденции в обзавеждането от водещи италиански и европейски дизайнери и производители. Нашето холно обзавеждане се прави от здрави материали, гарантиращи устойчивост и дълготрайност. Когато закупите мебели за хол от DK Style, можете да сте сигурни, че ще издържат много години напред. Нашето холно обзавеждане предлага многобройни цветови опции, както и избор на тапицерия от висококачествена кожа или плат. 

Огромно разнообразие от мебели за хол

Разполагаме с всички възможни мебели за хол, за да направите това помещение удобно, уютно място за отдих, забавление с приятели и време със семейството. Ето какво имаме:

  • Мека мебел за хол

Без фотьойлите и диваните нито една дневна не е завършена. Може да прекарвате десетки часове, затова искаме да ви е възможно най-удобно. Но комфортът е само част от уравнението – мебелите също така изглеждат невероятно, тъй като те са неразделна част от декора на вашия хол.

  • Холни секции

Към какво насочвате диваните и фотьойлите? Телевизорът, разбира се. Той не може да седи на земята, за това предлагаме разнообразие от холни секции. Секцията предлага и достатъчно място за нареждане на снимки или декоративни аксесоари и фигурки.

  • Холни маси

Холната маса е също толкова съществена за дневната. На нея поставяте напитки, дистанционни, книги и списания, а и много от тях имат допълнително хранилище.

  • Етажерки и рафтове

Обичате ли да четете? Поддържайте всичките си книги лесно достъпни с красиви етажерки и лавици. Те могат да бъдат разположени до секцията и да осигурят допълнително място за съхранение на предмети.

В DK Style ще откриете тези както и още много други мебели за хол, от които се нуждаете, за да ви е удобно, а гостите ви да се чувстват добре дошли.

Мебели за хол на изгодни цени от DK Style

Тъй като DK Style е директен вносител на всички мебели за хол, можем да ви предложим тези продукти на ексклузивни цени с гаранция за качество и бърза доставка.