Градински и плажни чадъри

Градинските и плажни  чадъри са идеални за всяка градина,  двор, тераса или за използване на плажа или край басейна! Те са лесни за отваряне и са идеалната защита от нежелани UV лъчи и слънчеви изгаряния. Повечето чадъри могат да се въртят на 360 градуса, което ви позволява да получите максимално количество слънце и сянка през летните месеци.

 

Защо да изберете градински и плажни чадъри от DK Style?

За разлика от обикновените сенници, те са подходящи за двор или всякакво външно пространство. Няма нужда да сглабяте; всичко, което трябва да направите, е да поставите чадъра там където искате и да се насладите на  гледката, книгата или питието си, докато седите под сянката, предпазени от горещото слънце.
Защитата от слънце е важна, за да предпазите кожата си от вредните UV лъчи и да предотвратите дълготрайно увреждане на кожата си докато лежите на вашият шезлонг.

Градинските и плажни чадъри, които предлагаме са модерни и са чудесна прибавка към всяка градина или вътрешен двор. Те са изработени от висококачествена устойчива на атмосферни влияния тъкан, която е едновременно износоустойчива и устойчива на избледняване.

Градински и плажни чадъри на изгодни цени от DK Style

Оборудвайте вашата градина, двор или басейн с чадър на достъпна цена от DK Style. Поглезете кожата си като не я излагате на вредните UV лъчи през целията сезон. Разгледайте целият ни каталог с градински и плажни чадъри и изберете перфектния за вашият дом и градина.