Градински мебели

 

Въпреки че летният сезон продължава само няколко месеца, все пак има достатъчно ясни и приятни дни през цялата година. Точно за това си струва да отделите време и бюджет за подходящо обзавеждане на градината си с нашите градински мебели. Ние се придържаме към най-новите тенденции в обзавеждането от водещи италиански и европейски дизайнери и производители.

Забавлявайте се с приятелите и семейство си, похапвайки в градината, благодарение на богатия асортимент от различни маси и столове. Отпуснете се удобно със сутрешния вестник и чаша кафе в нашите градински мебели. Разбира се, не всеки притежава градина с огромни размери, така че предлагаме за всекиго по нещо. Нашите предложения за обзавеждане ви дават възможност да се възползвате максимално от откритите си пространства, независимо от техния размер.

Защо да изберем градински мебели от DK Style

Градински мебелите от DK Style са проектирани да създадат привлекателна, социална атмосфера във вашата градина, така че да можете да се възползвате максимално от нея, независимо дали посрещате гости или просто прекарвате време със семейството. Комфортът е в центъра на всички наши продукти, като основна характеристика на всеки един е ергономичната форма, за да бъде максимално удобен за употреба. Всички градински мебели са здрави и устойчиви на атмосферните влияния.

Освен да са комфортни, е също толкова важно да сте доволни от това как изглеждат вашите градински мебели. DK Style ви предлага обзавеждане за градини, дворове и тераси с практични и атрактивни дизайнерски характеристики, включително устойчивост на UV лъчи и захабяване. Градински мебели от DK Style осигуряват необходимата издръжливост и здравина, за да издържат на ежедневна употреба.

Огромно разнообразие от градински мебели

Ние имаме на разположение огромна селекция от градински мебели с различно предназначение. Независимо дали релаксирате на слънце, или организирате парти за приятели, ние разполагаме с всичко необходимо, за да направим времето ви, прекарано в градината, релаксиращо и приятно преживяване.

Ако търсите здрави и устойчиви на атмосферни влияния различни столове и пейки за сядане, ние ги имаме. Градинарските ни люлки са гъвкаво допълнение към двора, независимо дали искате да създадете тиха зона за отдих, или място за релакс до басейна. Осигурете на вас и на гостите си сянка от лятното слънце с нашия богат избор от градински и плажни чадъри. Ще откриете както тези, така и още много други мебели и аксесоари.

Различни видове градински мебели

Всеки продукт, който продаваме, е направен от издръжливи, дълготрайни материали. Нашият широк асортимент включва градински мебели от различни материали – от ратан, алуминий, PVC, текстил и дърво до UV-устойчиви пластмаси. Това е от съществено значение, защото ви дава възможност целогодишно да държите на открито обзавеждането за градина, за да се възползвате от него през онези изненадващи слънчеви зимни и есенни дни!

Градински мебели на изгодни цени от DK Style

Оборудвайте вашия двор, тераса и всяко открито пространство с чисто нови градински мебели на изгодна цена от DK mebeli. Като директен вносител избягваме излишното оскъпяване, благодарение на което поддържаме конкурентно ниски цена. Вашата градина е продукт на упорита ви работа и отдаденост и заслужава да бъде възхитителна, така че ние разполагаме с красиво оборудване, което да ви помогне да направите точно това.