Детски столове

Мебелирането на детската стая е от съществено значение, тъй като създаваме специално място, където нашето дете прекарва голяма част от времето си. Трябва да му създадем атмосфера на уют, спокойствие, където да играе, учи, да почива. Много важно е мебелировката да е удобна, функционална и безопасна, съобразена с развитието и здравето на детето.

Детската стая е най-слънчевото и пъстро място в целия дом. Цветните акценти са задължителни, за да расте детето спокойно и с положителни емоции. При избора на столове за детската стая също има тънкости и определени препоръки, които да създадат оптималната среда за ежедневието на вашето дете. В DK Style ви предлагаме богат избор от детски столове, които са удобни, ергономични и надеждни. Качествени и разнообразни като дизайн, те ще се впишат отлично в интериора на детската стая във всеки дом.

Защо да изберем детски столове от DK Style

В нашата колекция може да откриете детски столове, подходящи за различна възраст, съобразно развитието на детето. Предлагаме ви ниски, масивни дървени столчета за съвсем малки деца и в предучилищна възраст. Те са изработени от брезово дърво, стабилни и надеждни, и при ползването им детето няма опасност да падне или да се нарани. В DK Style имате невероятен избор от модели на детски офис стол, детски стол за бюро, детски компютърен стол, детски въртящ се стол.

Ръстът и теглото на детето са от голямо значение. Всеки един модел детски стол, който предлагаме, има необходимите насоки за ползвателя. Всички те са ергономични и удобни, съобразени с ръста и стойката на детето – имат възможност за регулиране на височината на седене, на наклона на облегалката. Тези модели са подходящи за ползване за бюрото, пред компютъра или за маса и пред тв шкаф – различни настолни или компютърни игри.

Огромно разнообразие от детски столове в DK Style

Изборът на стол за детска стая следва да се прави внимателно и съобразно индивидуалните потребности на детето. Съобразяваме се с възрастта и нуждите – дали е съвсем малко и столчето е включено в къта за игра, дали е в началното училище и вече се нуждае от детско столче за компютър, или ученик, който прекарва с часове на бюрото, за да подготвя уроците си.

В DK Style сме помислили за всичко – може да избирате и от детски столове за момичета и за момчета. Това диференциране е застъпено в дизайна на столовете – най-вече в цветовете на дамаските. За малките госпожици предлагаме в светлата и нежна гама – бяло, розово, червено, както и десени с картинки на анимационни герои, за младите господа – в синьо, виолетово, зелено, с урбанистични мотиви и др. Много от предлаганите детски модели при нас са внос от европейски производители. Те са с качествена изработка от различни материали – алуминий, с мембранни дамаски, полипропилен, мрежов плат и др., издръжливи и функционални.

Детски столове на изгодни цени в DK Style

Цените на детските столове в нашата колекция варират в голям диапазон. В зависимост от дизайна и предназначението на детските столове, цените са различни. Във всички случаи те са много достъпни, тъй като гарантираме качество, дълготрайност и европейски стандарти. Покупката на такава мебел е за дълго време и разходът за нея е оправдан. Може да направите поръчка от нашия електронен магазин, като тя се изпълнява със срок за доставка от 5 до 15 дни при наличност. За тези които са внос, доставката се изпълнява от 25 до 30 дни. Доставката се уточнява с наш служител, като ориентировъчната цена за куриерската услуга е 10-12 лева.