Детски етажерки и шкафове

Детската стая е едно от най-специалните места в нашия дом. В нея расте нашето малко съкровище, играе, учи, почива, формира характер и навици. Ако сме родители на повече от едно дете и малчуганите делят една детска стая, задачата се усложнява – да има достатъчно пространство и необходимото обзавеждане за всички тях. При всички случаи мебелировката трябва да е съобразена с развитието на детето: да е удобна, да е безопасна, функционална, а атмосферата – стимулираща, позитивна и вдъхновяваща за игри и забавления.

В DK Style предлагаме подходящите малки мебели за деца. При нас може да намерите голямо разнообразие от детски етажерки и шкафове, от рафтове, които да съхраняват играчки, книжки и учебни помагала. Чрез тях в детската стая се създава ред, а вие може да контролирате до какви вещи има достъп вашето дете.

Защо да изберем детски етажерки и шкафове от DK Style

Предимствата на детските етажерки и шкафове от нашата колекция е, че те са здрави и качествени. Могат да се използват с години, а ако някой елемент от тях се счупи или повреди, лесно да се поправят. За оборудването на детската стая предлагаме различни модели мебели – секции, скринове, шкафове, ракли. Те чудесно побират дрехи, постелъчно бельо, одеала, играчки, книги и различни вещи от ежедневието на детето. Изработени са от дърво, ПДЧ, метал, с различен дизайн и цветове, чудесно могат да се впишат в интериора на детската стая. Част от тях са с минималистични размери. Такива са модели малки мебели – скринове и шкафчета и детски етажерки. Децата се нуждаят да подредят своите книги, играчки и любими предмети. Какво по-подходящо от детските етажерки? Разполагаме с разнообразни модели с различен брой рафтове, които оптимално разпределят пространството за вещи и книги. Всички те са със съобразени размери за лесен достъп на детето до тях, качествени и надеждни.

Огромно разнообразие от детски етажерки и шкафове

Нашата колекция от мебели за вертикалното пространство в детската стая дава възможност за богат избор. Включва малки мебели за деца и тийнейджъри. Основно са от европейски производители с гаранция за високо качество. Всички те са изработени от дърво и метал, няма модели с елементи от стъкло, които да създадат риск при ползването им от деца.

Предлагаме малки мебели за деца за обзавеждане на стая на момичета и стая на момчета. Дизайнът и цветовите решения са съобразени дали стаята ще е за малка госпожица, или господин. Розови гардероби и библиотеки, лилави шкафове и детски етажерки, както и скринове и ракли в бяло, ще създадат нежна и приказна атмосфера в стаята на вашата дъщеря. Нощни шкафчета, гардероби и скринове в естествените цветове на акация, сонома дъб, както и класическите черно и бяло, са подходящи за стая за момче. Повечето мебели са с изчистен дизайн, без аксесоари и орнаменти, и лесно се ползват от малчуганите. Те са практични и удобни за всеки интериор на детската стая.

Детски етажерки и шкафове на изгодни цени от DK Style

Изберете детски етажерки и шкафове от богатата колекция на DK Style на конкурентни цени! Мебелировката на детската стая трябва да е здрава и безопасна и разходите за нея са оправдани. Цените са изгодни, съобразно качеството, което предлагат европейските производители.

Поръчайте желания от вас модел от нашия електронен магазин, като доставката ви ще бъде изпълнена в срок от 10 до 15 дни. Гарантираме, че всичко, от което се нуждаете, за да отглеждате детето в уютна и вдъхновяваща атмосфера, ще намерите при нас!