Мебели за детска стая

 

Без дори да сте усетили, вашето мъниче е пораснало толкова бързо и вече няма нужда от бебешките аксесоари и залъгалки. Детето ви се научава да ходи, да говори и става по-самостоятелно. Скоро след това започва училище, създава приятелства и проявява любопитство към света около него. Уместно е да направите преход от бебешка към детска стая, в която да разполагате с подходящите мебели за стимулиране и развиване на неговата личност. Искате ли да направите тази промяна възможно най-лесно?

Ето най-важните неща, които трябва да се вземат предвид:

  • Какво и колко място е необходимо, за да се осигури достатъчно пространство за неговите игри и училищни задачи?
  • Трябват ли компромисни варианти за стаи, в които братя и сестри живеят заедно?
  • Какъв ще бъде цялостният дизайн на обзавеждането, така че да радва детето?

Продуктовата ни гама за обзавеждане е вдъхновена от нещата, към които децата имат най-голям интерес – забавление и креативност.

Защо да изберем мебели за детска стая от DK Style

От здрави единични и двуетажни легла до бюра и детски столове, ние разполагаме с нужното обзавеждане, несравнимо по цена и качество.

Купувайки от DK Style, вие инвестирате в здрави мебели за детска стая, които лесно могат да бъдат поправени или пребоядисани, ако се наложи. Материалите, които се използват за изработка, са дърво и метал. Те са лесни за почистване, с покритие против ръжда, което ги прави подходящи за деца. Експериментирайте с цвят и декор, за да създадете единствен по рода си стил за вашето дете.

Огромно разнообразие от мебели за детска стая

Тук има по нещо за всяка възраст, както за момчета, така и за момичета. DK Style предлага внимателно подбрани мебели за детска стая, подходящи за малки деца и тийнейджъри. И ние, като всеки родител, знаем, че сънят е най-важен за едно дете. Точно заради това предлагаме богат асортимент от легла – единични, двойни и двуетажни – в различен цвят, стил и материал на изработка. Леглата с отделения за съхранение са чудесна опция две в едно, тъй като са идеални за спане и съхраняване на спално бельо, дрехи и други.

Независимо дали си имате работа с малко, или голямо помещение, винаги трябва да се възползвате от вертикалното пространство при избора на мебели за детска стая. Добавянето на рафтове за съхранение на книги и играчки е чудесен начин да приберете предметите и да контролирате до какви вещи може да достигне детето ви. За да може детето ви удобно да учи и твори, изберете подходящо бюро и стол.

Детска стая за момчета

Разгледайте нашите вдъхновяващи мебели за обзавеждане на момчешка спалня. Създайте помещение с подходящ интериор за вашия малък принц или син в тийнейджърска възраст.

Детска стая за момичета

Изберете сред множеството мебели подходящи за момичета. Създайте великолепна атмосфера за малката си принцеса или дъщеря – тийнейджър.

Мебели за детска стая на изгодни цени от DK Style

DK Style ви предлага мебели за детска стая на ексклузивни цени и бърза доставка. Ние сме директен вносител за България на огромна част от предлаганото обзавеждане. Следим модните тенденции, които налагат световните марки и дизайнери в Италия и Европа.