Шкафове за обувки

Антрето е своеобразна визитка на дома. То е пространството, което първо виждат гостите ни и си придобиват впечатление за мястото, в което живеем. Някои стопани не му отдават значение, изоставят го тъмно, неугледно, с разхвърляни обувки и аксесоари. Но не би трябвало да е така – там посрещаме и изпращаме своите гости, подаваме им връхните дрехи, а и самите ние се подготвяме финално, преди да излезем.

Обувките и зимните ботуши, които натрупваме през годините, трудно могат да се съхраняват без специални шкафове. Вашата колекция от официални и ежедневни обувки, маратонки, сандали, се нуждае от специално място и грижа, за да са в добър вид и да се ползват дълго. Отделно, всеки стилно изработен шкаф за обувки може да се превърне в акцент в антрето и да го направи по-приветливо. В DK Style сме помислили за най-дребния детайл от мебелировката на вашия дом – разполагаме с разнообразна селекция от шкафове за обувки.

Защо да изберем шкафове за обувки от DK Style

В DK Style имате богат избор от мебели за съхранение на обувки. Предлагаме ви шкафове, рафтове, етажерки, поставки с възглавнички за сядане, които са с различен капацитет и може да поберат официални, спортни, ежедневни обувки и ботуши. Предлаганите от нас приспособления са на утвърдени европейски производители. Те са функционални и са проектирани за оптимално съхранение и организация на пространството за обувките. Вие сами ще откриете точното предложение, което ще се впише в интериора на вашето антре, коридор или вестибюл. В зависимост от пространството, с което разполагате, може да заложите на по-обемни шкафове с чекмеджета, на троен шкаф с голям капацитет или на поставка за обувки или изчистена метална етажерка. Част от тези артикули предлагат и възможност за сядане с монтирана възглавничка или пък са под формата на шкаф-пейка.

Огромно разнообразие от шкафове за обувки

В нашия електронен магазин ще откриете огромно разнообразие от мебели за антре и по-специално от шкафове за обувки. Всички модели до един са с високо качество и практични. Предлагаме разнообразни по дизайн, материал на изработка и размери шкафове за обувки. Повечето от моделите са в естествените цветове на дървото – венге, сонома, орех, дъб. Пластмасов шкаф за обувки също е решение, за да подредите чифтовете в него, тъй като е олекотен и се поддържа и почиства лесно.

Част от моделите са с две врати и няколко рафта за обувки. Те са подходящи за съхранение и на дрехи или аксесоари – шалове, ръкавици, шапки, вратовръзки, кърпи за глава, копринени фишута и др. Мултифункционални са и шкафовете за обувки с чекмеджета. Елегантните етажерки с плотове от ПДЧ, дърво или с метална конструкция пък са подходящи за обувки, чехли за баня, а върху тях могат да се нареждат чанти, шалове и ръкавици.

Шкафове за обувки на изгодни цени от DK Style

За да е стилно вашето антре, изберете от шкафовете за обувки, които ви предлагаме в DK Style, и ще имате самочувствие да посрещнете скъпи гости. Цените варират в широк диапазон в зависимост дали ще заложите на семпла етажерка или комбиниран шкаф за обувки с голям капацитет. Разгледайте нашия онлайн магазин и направете своята поръчка. Ние можем да доставим или изпратим по куриер желания от вас модел до всяка точка на страната. Доставката ще пристигне на посочения адрес между 10 и 15 дни при наличност на склад.