Портманта

Антрето може би е това пространство от всеки дом, на което се обръща най-малко внимание. Някои хора го забравят и го довършват в последния момент, без да се съобразят с цялостната концепция на дома, а други – въобще не го довършват. Оказва се обаче, че това е първото нещо, което всеки гост вижда, когато влезе в дома ви. А дори и да не се опитвате да впечатлите вашите гости, нима първото нещо, което искате да ви посреща всеки ден след работа, е едно неприветливо, неподдържано и разхвърляно антре?

Така си и мислехме. Задължителен елемент за всеки подреден и приветлив коридор е портмантото. Ние, от DK Style, сме готови да ви помогнем в избора на портманто за коридор, за да можете лесно да създадете комфорт и ред в него.

Защо да изберем портманто от DK Style

С помощта на DK Style обзавеждането на всяко пространство се превръща в детска игра. Това, че вашето фоайе е малко на площ, въобще не може да ни притесни. Сигурни сме, че можем да го обзаведем с портманто, което да е едновременно максимално функционално и да изглежда добре.

Вносители сме на голяма част от нашите мебели и за селекцията си сме се спрели на водещи европейски дизайнери и производители, които създават неповторима симбиоза между новите тенденции на пазара и някои от незамените традиции при изработка.

Огромно разнообразие от портманта

За нас е важно да използвате всяко кътче във вашия дом максимално, като същевременно с това да помогнем той да изглежда завършен и хармоничен. Ето защо, специално за вас, сме подбрали селекция от функционални и здрави портманта, които всеки ден да ви посрещат и да ви служат с години.

Прибирайте всички шапки, шалове и палта във вашето собствено портманто за коридор. Това да имате портманто ще ви позволи безпроблемно да създавате ред във вашето антре без да се притеснявате, че нещо няма да бъде на мястото си. Избирайки портманто с рафтове, вие лесно ще можете да организирате по-малки предмети, дрехи или пък обувки.

А ако желаете да хвърляте последен поглед на външния си вид преди да излезете, заложете на портманто за антре с огледало. Възможности – много, от вас зависи да изберете.

Различни видове портманта

Трудно би ви било да оцените всички ползи на това да разполагате с портманто, без реално да притежавате такова. Но повярвайте ни, че веднъж сдобиете ли се с такава вещ от DK Style, ще сте изключително щастливи от избора си. За да са максимално здрави и да ви служат дълго, всички портманта, които ще откриете в нашия онлайн магазин, са изработени от висококачествени материали – ПДЧ плоскости, плочи от дървесни частици с меламиново покритие, метал и прочие.

Разгледайте нашия каталог, за да изберете най-подходящото портманто според вашите нужди и изисквания. При нас ще откриете различни цветове, модели и размери, които перфектно да се впишат в пространството и интериора на вашия дом.

Портманто за коридор на изгодни цени от DK Style

Портманто – цена, функционалност и несравнимо качество от DK Style. Портмантата, които ще откриете в нашия магазин, са на достъпни и конкурентни за българския пазар цени. Това ви дава възможност бързо и лесно да обзаведете вашето антре и то да има завършен вид, без да това да тежи на вашия бюджет. А за да ви помогнем още повече, имаме политика за бърза доставка, с която да се радвате на вашето портманто в най-кратък срок.