Конзолни маси

Конзолните маси са чудесен начин да добавите функция и стил към вашия дом. Те могат да се използват като рафт за книги, място за съхранение или място за излагане на декоративни предмети. Но не само всяка конзолна маса ще свърши работа. Имате нужда от такава, която да се вписва добре в декора на вашия дом. Можете да поставите конзолна маса във всяка стая, като хола, трапезарията или антрето. Тя добавя елегантен щрих към всяко пространство.

Защо да изберем конзолни маси от DK Style?

Конзолните маси, които предлагаме, са изработени от най-различни материали. Ние предлагаме само здрави и трайни артикули в нашия каталог. Те също са достатъчно разнообразни, за да паснат в повечето пространствени аранжировки на вашия дом. Те са идеални за използване в спални, дневни и др. Една от опциите за такива маси, които можете да изберете от нашия онлайн магазин, е елегантна тапицерия и ъгли с ковано желязо, която украсява краищата на масата, придавайки й красив и класически вид. Друга възможност, която можете да изберете от нашия онлайн магазин, е класическо покритие от черешово дърво.

Голямо разнообразие от конзолни маси от DK Style

Можете да намерите конзолни маси в голямо разнообразие в нашия онлайн магазин. Ние предлагаме конзоли във всякакви стилове, така че със сигурност ще намерите такава, която да пасва на вашия декор. Например има елегантни конзолни маси със стъклени плотове и/или с метални основи.биха се съчетали с всеки съвременен декор.

В DK Style разполагаме и с голямо разнообразие от конзолни маси, които са идеални за всеки модерен дом. Нашата селекция включва съвременни мебели от метал и дърво, както и по-традиционни предмети като помощни маси.

Конзолни маси на разумни цени от DK Style

Ние предлагаме достъпни конзолни маси на цени, които са изключително достъпни. Смятаме, че няма да можете да намерите по-добра сделка никъде другаде. Нашата цел е да ви предоставим мебели, които ще ви служат дълго време. Ето защо ние предлагаме само мебели, които са специално изработени с много майсторство и труд. Съотношение цена / качество е по-добро от нашите конкуренти, така че със сигурност ще намерите нещо, което ви харесва в нашия каталог.