Мебели за антре

Ако първото нещо, което ви посреща, когато влезете през входната врата, е купчина обувки, палта или други домашни вещи, са ви необходими мебели за антре. Въпреки че няма точна дефиниция за него, обзавеждането за коридор обикновено се характеризира с това, че е малко и функционално, без излишни украшения. Това е така, защото антрето обикновено е най-тясната част на дома и нормалните битови мебели просто биха попречили.

Създадохме тази категория, за да съберем на едно място всички малки шкафове и закачалки, които перфектно се побират в коридора. Те са компактни, но стилни и функционални, предлагащи брилянтни решения за съхранение на вашите обувки, връхни дрехи, чадъри и всякакви други вещи и аксесоари.

Защо да изберем мебели за антре от DK Style

При нас ще откриете подходящото обзавеждане според вашето пространство и ще осигурите необходимото място за съхранение. В DK Style ви предлагаме само висококачествени мебели за антре, така че да посрещат вас и вашите гости за много години напред. За изработката се използват само здрави, трайни и устойчиви материали.

С нашите мебели за антре можете да проектирате коридора по начин, който да съответства на дизайна и усещането на вашия дом. Нашите портманта, закачалки, рафтове и шкафове се предлагат в пълен набор от стилове: традиционен, класически, минималистичен, модерен, античен и други. Изберете от широката гама кафяви нюанси, както и други класически и модерни цветове, включително червено, бяло и черно. Дървените мебели за антре са красиви, но също така са универсални и стилни.

Огромно разнообразие от мебели за антре

Без значение дали вашето фоайе е малко, или голямо, ние разполагаме с точните мебели за антре, от които се нуждаете. Нашите шкафове и портманта са чудесни за съхранение на обувки, дрехи, шалове и ръкавици.

Масичките за коридор ви осигуряват огромно удобство веднага, щом влезете през вратата. На тях може да поставите ръчния си багаж, чантата, ключовете или телефона. Имаме конзолни маси в различни цветове, стилове и материали, включително дърво. Нашите пейки са удобно място за обуване и събуване на обувки и ботуши. Много от нашите пейки разполагат с отделения за съхранение на обувки, ръкавици и др. Те могат да се използват и в други стаи на дома ви, като спалнята, хола или където другаде имате нужда от тях.

Задължителни за всяко антре са закачалките, защото поддържат вашите връхни дрехи подредени и организирани. Когато квадратурата е ограничена, не пренебрегвайте възможностите, които предлага пространството на стената. Стенната закачалка и етажерка незабавно осигуряват на входа ви място за окачване на връхни дрехи, чанти, ключове и други.

Мебели за антре на изгодни цени от DK Style

Изберете за вашия коридор, антре и фоайе подходящи мебели и аксесоари на изгодни цени от DK Style. Ние сме директен вносител на почти целия асортимент от стоки, които предлагаме, което ни позволява да поддържаме конкурентни пазарни цени.

Вашето антре е не само вход, то е представително за целия ви дом и трябва да бъде възхитително. Независимо от начина, по който използвате пространство в коридора и фоайето, DK Style ви предлага най-добрите мебели от най-добрите марки на най-добрите цени на пазара. С нас обзавеждане е лесно.