Доставка

Стоките, поръчани на сайта на www.dkmebeli.com, се доставят чрез куриерска фирма до неин офис или на адреса, указан при заявката. Поръчките се изпращат от 5- до 10 работни дни   при наличност на стоката, освен ако не упоменат друг срок в описанието на самия продукт. ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКАТА е според ценоразписа на  избраната куриерска фирма . DK STYLE  работи с куриерски фирми   Еконт, Спиди,  Европът, Интайм,  но по желание на клиента може да изпраща и чрез други фирми.

Доставка с наш траспорт се извършва само  в гр.София  и е на стойност 20-30,00 лв в зависимост от обемна продукта  и посочен  адрес.

Плащането може да бъде извършено по някои от следните начина: с ППП(Наложен платеж)  при доставка и по  банков път.

  • Артикулите се доставят до входа на жилищната сграда или най-близкото възможно място, съобразено с габаритните размери на превозното средство. Нашите шофьори са отзивчиви, но имайте в предвид ,че са сами и не могат да отделят повече от 5 минути за да Ви помогнат. Ние ще се погрижим внимателно да ги свалим от превозното средство.
  • Заплащането на поръчката Ви се заплаща в брой на шофьора- на куриерската фирма. Моля, пригответе предварително точната сума, която трябва да заплатите.
  • Услугата качване по етажи  се уточнява  преди  извършване на доставка. Препоръчваме Ви предварително да се подготвите за преноса и качването на мебели, защото някой от пакетите тежат повече от 30кг. а други са обемисти и задължително трябва да се носят от поне двама души.
  • Услуга чакване до етаж се коментира преди доставката  и се уточнява с наш служител

Ценоразпис:

  •  Цена за разнос до втори етаж без асансьор е 15,00 лв  за артикул
  •  Цена за разнос за всеки следващ след партер етаж без асансьор – 10 лева за всеки продукт
  • (при разнос с асансьор e 6% от цената на артикулите, без значение етажа). 

ОТГОВОРНОСТИ

Магазин www.dkmebeli.com не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА В срок от 14 дни след получаване на стоката от DK STYLE, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия: Запазен добър търговски вид, не са налице повреди,  причинени от неправилна употреба или следи от сглобяване, запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента

Всички срокове за ДОСТАВКА ,  упоменати в сайта освен  срок за връщане на продукт а именно – 14 дневен, се  броят и се отнасят за работни дни. 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *